Tanden die perfect werken dankzij alle soorten gebitsprothese van Dentilia

U wilt een stralende glimlach waar u zich geen zorgen over hoeft te maken. Recente ontwikkelingen binnen de esthetische tandheelkunde maken dit mogelijk. De gebitsprotheses van Dentilia zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Ze voelen net als uw eigen tanden en zien er bovendien zo uit. We zetten enkele voordelen van deze esthetisch tandheelkundige innovatie voor u op een rij.

Korte ingreep en onmiddellijk weer eten

We kunnen de gebitsprothese zeer snel voor u plaatsen. U ervaart nauwelijks ongemak en een behandeling hoeft niet langer te duren. Wij van Dentilia garanderen een korte ingreep en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer kunt eten: het resultaat van jaren esthetisch tandheelkundige ervaring.

Perfecte vorm en kleur

De gebitsprotheses van Dentilia zijn haast niet te onderscheiden van uw eigen tanden. Ze hebben een natuurlijke kleur en bovendien de perfecte vorm. U kiest voor een tandheelkundige oplossing voor het leven, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Eten wat u wenst

Onze gebitsprothese zijn volledig stabiel en zitten goed vast. U kunt zorgeloos uw favoriete gerechten eten.

Gezonde tanden voor een jonge uitstraling

Het beste van alles? U kunt met onze tandprotheses rekenen op een mooie jonge uitstraling. Verliest u een tand? Het kaakbot kan gaan slinken waardoor u ouder zal lijken. Een gebitsprothese helpen dit te voorkomen en helpen u uw jonge uitstraling te behouden.

Bovendien is het dankzij de igebitsprothese niet meer nodig om de gezonde tanden naast een ontbrekende tand te beslijpen. Dit betekent een groot voordeel ten opzichte van de traditionele methode. Het beslijpen van gezonde tanden is dankzij de gebitsprothese overbodig, we richten ons puur op de ontbrekende tand.