Al 59 jaar zijn wij gevestigd op hetzelfde adres en bereikbaar via hetzelfde telefoonnummer. Daarmee zijn wij onbetwist het meest vertrouwde adres voor uw nieuwe kunstgebit. Maar ook voor een klikgebit op implantaten, plaatjes, staalframes, reparaties, pijnklachten: wij staan voor alle kunstgebit dragers klaar. Vertrouw alleen op pure deskundigheid en jarenlange ervaring als het om uw mond gaat. 

Tandprothetische praktijk

Wij zijn een klantvriendelijke en professionele tandprothetische praktijk, daarom kunt u bij ons zonder verwijzing of tussenkomst van een tandarts terecht! Een tandprotheticus is een paramedisch specialist in het aanmeten en vervaardigen van zowel volledige kunstgebitten als gedeeltelijke kunstgebitten (ook wel plaatje of partiële prothese genoemd). Dit geldt óók voor het aanmeten en vervaardigen van overkappingsprothesen op zowel natuurlijke elementen als op implantaten: oftewel het aanmeten en vervaardigen van klikprothesen of klikgebitten (gebitsprothese op implantaten). 

Erkend door alle zorgverzekeraars

Onze tandprotheticus is volgens de wet BIG geregistreerd en aangesloten bij de beroepsorganisatie het ONT. Tevens is onze praktijk HKZ gecertificeerd wat een garantie voor hoge kwaliteit inhoudt. Als gecontracteerde partij van uw zorgverzekeraar zijn wij gebonden aan: CE kwaliteitsnormen, in codes vastgelegde UPT tarieven en hebben een vaste nazorgplicht. Afhankelijk van uw verzekering worden onze kunstgebitten voor 75% tot 100% vergoed!

ONT HKZ